вторник, 31 юли 2007 г.

ЗаСлУжАвА Ли Те ТоЙ?~~

КАКВО МЯСТО ТИ ОТРЕЖДА В ЖИВОТА СИ?

Той те заслужава ако:е записал номера ти на първо място в мобилния си телефон и ти звъни по 2-3 пъти на ден.Ако ти посвещава свободното си време или ако отмени среща с приятели,за да се срещне с теб.В случай че те включва в своите планове или те пита често за мнението ти,то той наистина държи на теб.

Той не те заслужава,ако:винаги предпочита компанията си пред теб и ако разчита ти да му се обадиш и да му предложиш да се видите.

Дай му втори шанс,ако:той продължава да ходи на тренировки по футбол,например,но намира време да се разходите заедно.Бъди разумна и не мисли,че можете да бъдете заедно непрекъснато.Понякога момчетата се нуждаят от мъжки игри и разговори с приятели.

Bigoo

myspace layout

НАЧИНЪТ,ПО КОЙТО ИЗРАЗЯВА ЧУВСТВАТА СИ

Той те заслужава,ако:успява да докаже и то по много романтичен начин обичта си и привързаността си към теб.Например остава при теб,когато си болна,или ти носи лекарства и плодове,подарява ти цветя и бонбони.

Той не те заслужава,ако:в замяна на приятелството си иска да получи нещо или те използва да му помогнеш.

Дай му втори шанс,ако:видиш,че те харесва,но се притеснява.Успокой се,нужно му е време.

Bigoo

Bigoo

ДЪРЖАНЕТО МУ С ТЕБ НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА

Той те заслужава,ако:Се държи като джентълмен и е внимателен.Хубаво е,ако те представя на приятелите си.

Той не те заслужава,ако:избягва да те води на места,където се събира бандата му.А ако срещне свои познати,се прави,че не сте заедно.Спри да се срещаш с него,ако се подиграва с теб и се прави на мъжкар пред компанията си.

Дай му втори шанс,ако:не смее да те целуне пред приятелите си или на улицата пред непознати хора.Преди всичко това показва,че е срамежлив или романтичен.

Bigoo

ВНИМАНИЕТО,КОЕТО ТИ ОКАЗВА

Той те заслужава,ако:знае цвета на очите ти,ако забелязва всяка промяна у теб-било на прическата,на грима или червилото.Ако познае какви книги или филми харесваш,ако е вежлив и винаги те пита как си изкарала деня...

Той не те заслужава,ако:винаги се съобразява със своя вкус,дори и когато отивате на кино.След киното не те пита дали ти е харесал филмът.Друга вечер в пицарията например ти налага своя избор,а после дори и не ти предлага да те изпрати до вкъщи.

Дай му втори шанс,ако:не помни,че обичаш кафето с две захарчета или не му прави впечатление,когато си гримирана.Без паника,това не е повод за притеснение,нито означава,че му липсва интерес.Може би все пак момчето иска да има време да съсредоточи вниманието си върху по-важни неща,например вътрешната ти красота.

Bigoo

ПОДАРЪЦИТЕ,КОИТО ТИ ПРАВИ

Той те заслужава,ако:ти подарява дребни подаръчета без повод и се стреми да разбере от близките ти какво харесваш.Точка в повече му носи старанието да избере нещо,което ще те зарадва.Така момчето доказва,че изпитва чувства към теб.

Той не те заслужава,ако:никога не ти е подарявал нищо и ако заявява,че празниците са нещо излишно.Особено недопустимо е,ако ти поиска пари назаем,а после се оказва,че ти подарява цвете,купено с тях.

Даий му втори шанс,ако:е забравил рождения ти ден или е пропуснал срещата ви,но за сметка на това се реваншира,като те кани на сладкарница или ти подарява страхотен букет.Момчетата са малко разсеяни.Все пак трябва да сте по-дълго време заедно,за да може да обръща внимание на неща,на които наистина държиш.

Bigoo

ПОВЕДЕНИЕТО МУ С ДРУГИ МОМИЧЕТА

Той те заслужава,ако:е искрен с теб и не крие,че някое момиче го впечатлява,но е уверен,че обича теб.Ако остава концентриран върху разговора ви,независимо че покрай вас минават красиви манекенки.

Той не те заслужава,ако:очите му шарят навсякъде и той се опитва да флиртува с всяко момиче,което попадне пред очите му.

Дай му втори шанс,ако:се впечатлява от певици и артистки.Ти също имаш идоли сред артистите и певците.Остави го спокойно да гледа клиповете на Кайли Миноуг или Марая Кери.За теб остават певци като Роби Уилямс и Ъшер.

Bigoo

Няма коментари: